» Svårt att tro :)

Många kommer och säger att Jag gjorde ett jätte bra jobb med mina ritningar och vissa kommer och undrar om det var verkligen jag som har ritat dem. Ja det var jag som gjorde dem och det var jag som gjorde filmen. För att ni alla ska kunna se att det är jag som ritar ska jag lägga någonting vid pappret, kanske ett namn eller en bild. Men jag lär mig mer och mer varje gång jag tecknar och guuud vad jag längtar tills min allra första kurs " Teckning" YEES.
Bild från Festen :)

» Ännu en teckning :)


» Skoldag

 

» Så ocoolt.

 Bara fem minuter nära lampan och så POOWF , tangentbordet är förstört.
 

» Inga normala bilder direkt

Pluggar fortfarande, så tänkte ta en paus.
 
 

» will.i.am - Scream & Shout ft. Britney Spears


» The Script-Hall of Fame


» Pixie Lott- Nasty


» Happy.....

 

» Visar hur man ritar en 3D bild.


» Intervju med Johanna Lundholm , Mentor Sverige

Någon dag i förra veckan kontaktade hon mig och ville intervjua mig till årsberättelsen 2013 . De ville att jag skulle engagera mig till det för att beskriva mentor och deras betydelse.
Vi träffades över en fika här i Vällingby igår och pratade väldigt mycket. Hon ställde frågorna och jag svarade. Det roliga var att hon också var en mentor.
Meningen med detta projekt var så att Mentorskapet ville få mera barn och ungdomar att få mentorer och även rekommendera till vuxna att bli mentorer. De ska känna lusten att skaffa en mentor.
Det var ganska roligt att prata med henne och jag är glad att jag började känna henne.
Senare började hon plåta mig och ja vi var i K-fem och tog några foton som behövdes till artikeln. Men roligt var det.
Tryck här för att besöka hennes blogg och nätverk.
 

» Dagens teckning

Prövar mig fram med olika resultat och denna gång blir det 3D bild. Dålig bild men bättre i verkligheten. Har gjort video klipp som snart ska publiceras i bloggen. Så håll utskick.
 
 

» Breakfest

Dagen börjar med frukost och radio i bakgrunden. Alltid roligt att vakna upp mitt i sången liksom, som ringsignal. Men man har den känslan som kryper inom kroppen och glädjen sprider sig överallt. Men märker att det är skolan som väntar på mig. Men roligt roligt.
 
 

» kladdkaksmuffins med blåbärssmoothie

Riktigt mysigt va?
 

» Kan det bli bättre?

Jag fick många besök dem senaste dagarna och är helt utmattad men är ändå glad att dem besökarna besökte oss. Många av dem var stolta över mig och såg till att jag utvecklades mera. Jag berättar många av mina intressen och mina åsikter om saker och ting, därefter börjar de ge mig tips och saker som gjorde mig rörd.
Det helt otroliga är att jag får ställa ut mina teckningar på ett konstutställning som hålls i Juni bland andra stora konstnärer. För att kunna vara bra måste jag ha många flera teckningar som är riktigt bra alltså WoaW.
- Du är värt att få dina teckningar utställda, din framtid börjar med nåt litet till nåt otroligt stort ~ en kvinna
- Ta många foton med din Kamera och rita sedan av den lugnt där hemma. På det sättet har du det smidigt, du både fotar och ritar. Jag tror du kan få ut nåt stort så lycka till ~ en kille
och gav mig ett minneskort till min kamera på 16 GB.
Jag börjar teckna igen efter att ha klarat alla prov som kommer denna vecka som kommer så alla håll utskick efter några bilder.
 
 

» Känner mig glad

Alltid roligt att vakna upp med frukost i sängen. Nån gång måste man ju vakna som en prinsessa, sova tills klockan blir 10 och vakna med solen som skiner från fönstret och även kärlek från sina syskon och föräldrarna.  Det skulle vara så skönt om alla dagarna var så som idag men när skolan har börjat kommer det inte att bli exakt som idag men kärleken kommer alltid att finnas kvar.
 

» Osynligt tandställning.

Har ni någonsin drömt om att få de perfekta tänderna? för det är aldrig försent att rätta till era sneda tänder.
Jag har alltid drömt om att få så raka och vita tänder som möjligt, för om man har sneda tänder kan man ha lite svårt att borsta och därför blir aldrig tänderna ljusa. Så om ni söker efter svar så har ni det precis framför er.
Att le är det viktigaste delen i någons liv och därför måste man vara stolt över sitt leende därför skriver jag detta inlägg till er som vill ha ett osynligt tandställning som finns  i två olika variationer.
-Incognito, som sitter fast på insidan av tänderna
-Invisalign som är en en tunn genomskinlig skena vilket man byter ut var 14-e dag.
Le Tandregleringen är specialister som arbetar utan att dra ut eller korrigera profilen på ett
ofördelaktigt sätt och på det sättet har ni det bekvämare och besök tiden är kortare. Så missa inte er chans att få rakare tandrad som ni kommer att vara nöjda med.
 
Ni ser , vänstra hörnet där uppe på bloggen? Tryck där för att söka efter det ni söker.
 
Man, 36 år