» En dag utan lugn och ro, något positivt.

Hade packat ner 4 stora 20 kg `s bagage väskor och nu 6 resväskor kvar att fyllas in. Man skulle inte tro det vi säger men herregud vi måste skaffa hjälp. 3 av resväskorna är fulla med presenter till alla som är i Mongoliet och 1 väska med våra kläder, nu väntar vi en resväska som också blir full senare imorgon. 5 kg till handväskan är lite för lite men sammanlagt blir det 25 kg för oss alla vilket är bra.
Senare kom många som besökte oss och önskade oss trevlig resa men Whiskey och Vodka som present. Gud hela huset är kaos så imorgon får vi passa på att ha en storstädning, man vill inte direkt komma till ett stökigt hus efter en lång resa.
 

» Förbreder mig inför resan och shoppar lite.

Om ni ändå trodde mig, jag och mamma tillsammans är riktiga galna på att shoppa. Vi tog oss ut kl 11 på morgonen och kom in genom lägenhetsdörren kl 18. Vilken hemsk dag av allt gående som tog död på mina fötter liksom mammas. Men vi hade kul och det hade jag behövt efter en jobbig arbetsperiod där jag inte hade tid med henne. Hoppas mammas fötter inte värker nu som mina gör just nu.
Jag skulle blogga lite tidigare men mobilen dog så jag var tvungen att blogga när jag var framme men jag hade annat för mig som tog sin tid och jag bloggar nu.
Annars har det inte hänt mycket, åh här i Vällingby finna det många affärer som är bra men vi föredrog att åka iväg till stan. Där finns dem affärer som jag brukar köpa kläder som New Yorker, Zara, Accessorize och mycket mera.
 
 

» 2014-07-11

Skönt med sol och värme, hade börjat tro att det skulle bli en kall sommar. Ursäkta tystnaden som förrekom men ni är nog vana vid det men jag försöker bara börja om på nytt, då menar jag nyare blogg och mycket mera bloggande.
Jag har själv haft det bra och friskat mig en aning efter den fruktansvärda förkylningen och börjar även förbättra mina uppföranden som gjorde vissa sura och arga eller till och med ledsna.
 
Jag ska resa till Mongoliet om två dagar och jag är så uppspelt om det är rätta ordet för hur jag känner mig. Jag har ju inte träffat någon sedan jag var 9 år och det har gått 7 år den dess. Frågan är om de kommer känna igen mig.
Vi får se, Jag kommer att försöka blogga därifrån. Då kommer jag att ha ett riktigt spännande äventyr.
 
 
 
 

» Mode kungen

Skor
Sandaler - Elisa  Creepers - Lace It  Boots - Big Holes           
                                                                                  
           Sandaler- Elisa                                   Creepers - Lace It                         Boots- Big Holes              
             399.00 SEK                                           699.00 SEK                                   599,00 SEK
                                                      
REA Kläder, Mode, Fashion, Accessoarer, Damkläder, Herrkläder, Skor, Väskor, Klänningar, Smycken, Kjolar, Jeans, T-shirts, Linnen
 
Ring - Antlers      Tröja - Champion Bikini - Body Electric by MDKN Bikini - Body Electric by MDKN PromoBikini - Body Electric by MDKN Bikini - Body Electric by MDKN  Skjorta - See    Bikini - Body Electric by MDKN
              Ring - Antlers                             Skjorta - See                               Tröja - Champion
   399.00 SEK  299.00 SEK            599.00 SEK 199.00 SEK                 599.00 SEK 199.00 SEK