» Vilja-- Försök-- Lyckas

 

» God morgon SunShine!

Har precis ätit frukost och ligger i sängen med datorn och kollar inom sociala medier och dessutom ska plugga..mysigt. Har inga planer för idag men kommer nog inte hinna med det heller.
Solen skiner och ja man vill ju gå ut i den friska luften. Det kanske jag ska göra , springa lite?
Det vore otroligt bra om någon piggade upp mig lite och utmanade mig till en mini maraton eller något. Vi alla vill nog förvandla oss från en som sitter framför tv-n med chips i handen till en som springer tre-fyra dagar i veckan. En som verkligen håller koll på sin kropp.
Men vi har alla olika saker som vi kan klaga på, jag klagar nog på vintern som tog sig tid att vända sig till sommarn eller tillomed våren. Jag som längtar till sommarn. Vill såå gärna bada.Men det kommer absolut inte att hända om vi åker till Mongoliet i sommar. Där finns det inga vatten som man kan bada i och ja vi får de om vi hittar vatten som vi kan duscha i...+30 grader. Jag kommer att dö. Men spännande kommer det att bli. Jag längtar....
 

 
 
 

» Lite frukost skadar aldrig :)

Så morgonen börjar nog så här. Frukost-plugga-plugga-plugga. Vad mer kan man begära? 
 
 
 

» Trevlig Helg!

Ni märkte nog säkert att jag inte haft tid att blogga. Jag har hållit på med massa saker som jag inte ens vet själv om. Mycket pluggande och massor med serie-filmer förrekom.
 
Till att börja med så kommer jag att blogga mer så småning om.
Då gör jag på ett lite mera konstnärligare sätt, som att lägga upp videoklipp och mina teckningar.
Men klart jag kommer fortsätta blogga som förr men med mycket mindre privatare sätt. 
 
Väldigt skön dag med utvecklingssamtal vid slutet. Hängde med min kära ute i centrum och satt lite i donken med McDonald`s godaste, Sunday med choklad. 
Vädret har äntligen börjat förbättra sig nu. Älskar när solen skiner från fönstret och man öppnar ögonen med glädje och längtan av ljus. Det kan jag absolut förvänta mig imorgon. Godnatt på er och ha en trevlig helg / kram