Ingredienser150 g smör 3/4 dl mjölk 3 ägg 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 4 dl vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver Kardemummakrisp: 2 dl vetemjöl ½ dl strösocker 1 ½ tsk vaniljsocker 1 tsk kardemumma 75 g smör 4-5 dl hallon 2 tsk potatismjöl 1 hel choklad (smält)Gör så här: 1. Börja med att hacka ihop ingredienserna till krispet till en smulig massa och ställ det kallt. 2. Smält smöret och tillsätt mjölken, vispa ägg och socker poröst. 3. Sikta ner de torra ingredienserna och tillsätt smör- och mjölkblandningen. 4. Rör smeten slät, vispa inte! 6. Häll smeten i en liten, smord och bröad långpanna, ca 22 x 32 cm. 7. Blanda hallon och potatismjöl och strö det tillsammans med kardemummakrispet över.